Rezerva Acum Un Loc In Chaos!

CCC nu e gândit doar pentru un număr limitat de activități. Cele câteva exemple care sunt oferite în acest sit nu trebuie să vă oprească din drum. Dacă aveți un proiect realizabil la noi, veniți să discutăm, suntem flexibili, primitori și cooperanți! Ne gasiti aici, chiar acum!

Raspundem Dorintelor

Spune cum vrei să configurăm spațiul și vom răspunde exigențelor tale

 

Calitate Premium

Dacă vei fi mulțumit, ne vei acorda un premiu. Dacă nu, te vom despăgubi

 

Documentare Extensiva

Pentru a satisface cerințele tale, vom cerceta în cele 14 zări ale WWW..

   

Bun Si Ieftin

Pentru servicii avem tarife, pentru produse avem prețuri.Cele mai bune , cele mai corecte.

Stop.

Nu mai sangera prin baruri deocheate, vino in Chaos pentru un procedeu samanic.

CCC- Chaos Club Cluj, Chaostreff (subsidiară Chaos Computer Club)- a fost înființat în toamna anului 2013 cu intenția de a furniza spații de lucru și de prezentare dotate, la prețuri accesibile, celor care activează în industriile de creație cum ar fi programarea IT, teatru, muzică,dans, modă și artele vizuale precum pictura,sculptura, fotografia, performance, televiziune, cinema. Suntem pregătiți să găzduim expoziții, evenimente de artă live, conferințe, prezentări de produse, evenimente corporate. Monospațiul de 240 mp și barul anexat de 50 mp pot fi ușor convertite prin comprtimentări ușoare în sub-spații cu funcțiuni diverse, în funcție de cerințele unor activități multiple. Situat în Inima Clujului, la primul etaj al Galeriilor Ferdinand, CCC este o destinație extrem de accesibilă. Așa că dacă aveți nevoie de un loc- de gândire, de repetiții, de expunere, de întâlnire, de creare- nu ezitați să ne căutați.
Exploreaza CCC

Ultra Hot Design

Mies van der Rohe a spus: “Less is more“: “mai putin inseamna mai mult”, pentru a defini strategiile sale estetice de a pune mai mult accent pe structura internă a spațiului, de a elimina pereții interni și de a adopta un plan deschis, reducând structura la o “piele”, sau un alter-ego, puternică, transparentă și elegantă..

Completely Customizable

Designerul Buckminster Fuller a adoptat un motto similar, “Făcând mai mult cu mai puțin” (Making more with less), dar tehnicile lui erau mai degrabă axate spre tehnologie și inginerie decât estetică. Nu este suficient ca un spațiu să fie minimal, trebuie să fie adaptabil în funcție de cerințele celor care îl ocupă. 

Loaded With Light

Lumina este una dintre muzele noastre. Lumina directa, indirecta ,difuza, puncte de lumina care pot mari spatiul, acoperi un zid, reflecta culorile, luminează anumite obiecte de mobilier sau accentuează un anumit traseu. Prin utilizarea filtrelor de lumina materialele se deschid ,sticla pare că mișcă, obiectele par sa sfideze legile gravitatiei.

In-Depth Common Sense

Evităm adverbele și preferăm ca însuși contextul, în locul descrierilor, să dicteze înțelesul corect. Participanții sunt așteptați să aibă un rol activ în crearea unei povești, sau să determine înțelesul bazat atât pe contextul lor personal cât și pe contextul găsit aici. Personajele noastre sunt neexcepționale- adică includ persoane banale ca antrenori de echipe de cartier sau persoane care mai citesc cărți, altfel persoanelor faimoase, excepționale sau foarte bogate..

Clean Modern Code

Preferăm o filosofie formată în jurul unor elemente de bază ale vieții, în loc de tot spectrul uman sau al naturii. Persoanele care adoptă  filosofia chaosului minimal trăiesc viața la un nivel de bază, înarmați doar cu hărnicia  necesară supraviețuirii. Deși ne axăm pe o serie limitată de elemente importante în viață, nu includem printre ele filosofii care pun în centrul lor banii sau un dumnezeu oarecare. 

Free Updates & Support

Rezultatul demersului nostru nu depinde neaparat de folosirea unor metode elaborate, tehnologie avansata sau materiale specifice, ci doar de un proces rational si simplu. De aceea maniera noastră de a face lucrurile este în permanență supravegheată de motoarele Internauților, persoane dotate cu o sensivitate a designului extrem de subtilă, avand in vedere ca a evoluat atunci cand efectele globalizarii  au fost simtite, mai ales in domeniul culturii..

Evenimente Recente

"Haosul pandeste lumea la toate colturile. "

− Emil Cioran, eseist si filosof

"Haosul relativ mai pastreaza o axa de simetrie!"

− Valeriu Butulescu, poet, dramaturg si om politic

"Fiecare dintre noi este un mic haos!"

− Mircea Eliade, prozator si istoric al religiilor

"Haosul este nasterea simtirii!"

− Sorin Cerin, eseist si filosof

"Marele haos a descoperit ordinea intr-o oglinda."

− Laurentiu Eleodor Mihaileanu, poet si prozator

"O frumoasa declaratie de dragoste poate transforma haosul picaturilor de tandrete intr-un curcubeu!"

− Vasile Ghica, inspector de limba romana