Its on the Internet..

It must be true!

Chaos Computer Club 
 

 

spre CYBER-GYM

 

Open Chaos

Organizăm conferințe și formăm grupuri de lucru. Organizăm lecturi și inițiem discuții științifice pe subiectele protecției datelor, comunicării și Internetului.

 

Hacker Space

Schimbăm cunoștințe din aria tehnologiei informației și comunicațiilor, a programelor și aparatelor aferente. Găzduim și coordonăm activități cunoscute sub denumiri ca: workshop, hackathon, criptoparty.

 

Informare Activa

Antrenați în coworking, observăm ușor rezultatele interferenței artelor frumoase cu tehnologiile IT și Internetul, cu evidențierea influențelor pozitive/negative care rezultă în plan umanitar,social și politic. 

 

Actiune Colectiva

Identificăm și contactăm grupuri cu preocupări similare  în scopul creării unei comunități IT coerente…Stăm de veghe- atenți la felul cum folosesc guvernele și corporațiile tehnologia, la legislația care o implică, la impactul acesteia asupra maselor.

Hack, Make, Learn, Teach, Think.

                                      Suntem Inovatori. Suntem Contemporani. Suntem Chaostreff Cluj.

overapi-logo

ChaosComputerClub este o comunitate galactică în care noi, ființe umane fără diferenţa de sex, de vârstă, de rasă, de situaţie materială, de acces la informaţie si chiar la adevăr, suntem în căutarea libertății și în acest scop pretindem un flux al informației ferit de orice cenzură. Cu toate că ne face plăcere să discutăm și să analizăm noutățile din domeniul tehnologiei informației, scopul nostru este să ne adresăm problemelor vremurilor noastre prin recomandări aduse politicii publice într-un mod inteligent. Această misiune implică și o oarecare interpretare speculativă, însă adevărata noastră intenție este să instruim publicul despre nevoia de a trata subiecte ca securitatea, intimitatea cibernetică și criptografia computațională dintr-o perspectiva informată, deschisă. Dacă te interesează să susții aceste deziderate, atunci CCC este potrivit pentru tine. Daca nu, poate te-ar interesa sa te îndrepți spre zone IT, mai tehnice, mai „sigure” .

Noi nu ne selectam mebrii conform dubioaselor criterii ale vreunei „elite”.

Chaostreff Cluj este un golf local al imensului taram ChaosComputerClub, cu existenta atat virtuala cat si fizică.

Deviza noastră este: „Suntem neam de dHack!”